Meest gestelde vragen

Gelukkig is er altijd een antwoord.

Als je nieuwsgierig bent of een doula iets voor jou is, kom ik graag een keer langs om kennis te maken. Dan kan jij ontdekken of de klik er is. En kan ik nog beter uitleggen wat ik voor jou kan betekenen. Die kennismaking kost je trouwens helemaal niks! Fijn toch?

Ik hou het graag simpel. Daarom heb ik 1 tarief en ondersteun ik van begin tot eind. Op deze pagina vertel ik je er alles over. Heb je na het zien van die pagina toch nog een vraag? Stuur een appje via de WhatsApp knop in de hoek. Een e-mailtje mag natuurlijk ook.

Heel simpel: net zoveel uren als jij nodig hebt. Tijdens jouw bevalling is er dus geen maximum. Ik ben er vanaf het moment dat de bevalling écht begonnen is, tot ruim nadat jullie kindje ter wereld is gekomen. 

Daarnaast kom ik tijdens jouw zwangerschap een paar keer bij jullie langs voor een gesprek. Die gesprekken duren meestal 1 à 1,5 uur.

Het is soms moeilijk precies aan te geven wanneer de bevalling is begonnen. Bel mij zodra je de weeën niet meer kunt wegpuffen, of tijdens een wee geen andere dingen meer kunt blijven doen. Dat zijn vaak tekenen dat jouw kindje nu toch écht gaat komen.

Tussen het moment van bellen en het moment dat ik naast je sta zit maximaal 1 uur. Uiteraard doe ik er alles aan zo snel mogelijk bij je te zijn.

Natuurlijk doe ik er alles aan om bij jouw bevalling aanwezig te zijn. Ik ben goed in plannen, dus daar heb ik het volste vertrouwen in.

Maar toch, door overmacht kan het voorkomen dat ik er niet bij kan zijn. Gelukkig heb ik in zulk soort gevallen een hele fijne achterwacht. Zij kent jullie profiel en weet hoe ze jullie kan ondersteunen. Er is dus sowieso een doula aanwezig bij jouw bevalling.

Indien gewenst kan je haar vooraf ontmoeten. In onze gesprekken vooraf zal ik dit punt dan ook altijd benoemen.

Voordat je gaat bevallen kom ik drie keer bij jullie thuis. De eerste keer is tijdens de kennismaking. Daarna kom ik nog twee keer bij jullie op bezoek. De eerste keer meestal rond 20 weken. Het laatste gesprek plannen we in op basis van jouw behoefte. 

Naast deze gesprekken mag je altijd contact met me opnemen. Misschien heb je een vraag, of wil je graag dat ik nog een keertje langskom. App, bel of mail gerust. Ik help je graag verder.

Al die contactmomenten vallen overigens gewoon onder mijn begeleiding en kosten je niks extra.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Elke situatie is anders

Daarom leer ik jullie eerst goed kennen, tijdens een gratis kennismaking. Mijn hulp sluit vervolgens naadloos aan op jullie wensen.

Klein leven, groot wonder