Meest gestelde vragen

Gelukkig is er altijd een antwoord.

Voor het gesprek kom ik gezellig bij jullie thuis, ik luister naar wat jullie vragen, wensen en zorgen zijn en leg uit wat ik als doula voor jullie kan betekenen. Op deze manier ontdekken we of het van beide kanten klikt, wel zo belangrijk om goed te kunnen ontspannen tijdens de bevalling. 

Mijn doel is om jullie zo goed mogelijk te dienen, daarom heb verschillende diensten waar je uit kunt kiezen voor begeleiding op maat. Op deze pagina vertel ik je er alles over. Heb je na het zien van die pagina toch nog een vraag? Stuur een appje via de WhatsApp knop in de hoek. Een e-mailtje mag natuurlijk ook.

Heel simpel: net zoveel uren als jij nodig hebt. Tijdens jouw bevalling is er dus geen maximum. Ik ben er vanaf het moment dat de bevalling écht begonnen is, tot een uur nadat jullie kindje ter wereld is gekomen. 

Daarnaast kom ik tijdens jouw zwangerschap een paar keer bij jullie langs voor een gesprek. Die gesprekken duren meestal 1 à 1,5 uur.

Het is soms moeilijk precies aan te geven wanneer de bevalling is begonnen. Bel mij zodra je de weeën niet meer kunt wegpuffen, of tijdens een wee geen andere dingen meer kunt blijven doen. Dat zijn vaak tekenen dat jouw kindje nu toch écht gaat komen.

Tussen het moment van bellen en het moment dat ik naast je sta zit maximaal 45 minuten. Uiteraard doe ik er alles aan zo snel mogelijk bij je te zijn.

Voordat je gaat bevallen kom ik drie keer bij jullie thuis. De eerste keer is tijdens de kennismaking. Daarna kom ik nog twee keer bij jullie op bezoek. De eerste keer meestal rond 20 weken. Na de bevalling kom ik in de kraamweek en het afsluitende gesprek is meestal 6 weken na de geboorte.

Naast deze gesprekken mag je altijd contact met me opnemen. Misschien heb je een vraag, of wil je graag dat ik nog een keertje langskom. App, bel of mail gerust. Ik help je graag verder.

Al die contactmomenten vallen overigens gewoon onder mijn begeleiding en kosten je niks extra.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Elke situatie is anders

Daarom leer ik jullie eerst goed kennen, tijdens een gratis kennismaking. Mijn hulp sluit vervolgens naadloos aan op jullie wensen.

Klein leven, groot wonder