Over mij

En hoe ik jou wil helpen.

Dit is wie ik ben.

Mijn naam is Mia Baar en samen met mijn man en zes kinderen wonen wij in het prachtige Drenthe. Ik geniet ervan om creatief bezig te zijn, te lezen of lekker op de bank te zitten kletsen met onze kinderen. Ik ben spontaan, vrolijk, vol liefde, professioneel en voel me gelukkig wanneer ik mensen kan dienen tijdens één van de meest bijzondere momenten in hun leven. 

De keuze om doula te worden was voor mij een hele logische. Als mensen mij vroegen wat ik later wilde worden als ik groot was, riep ik vol verlangen: ‘Moeder!’ Alles wat met baby’s te maken had vond ik geweldig. 

Bij al mijn zwangerschappen was ik elke keer weer onder de indruk van het grote wonder dat er een compleet mensje, binnen in mij werd gemaakt. Daar zie ik God in terug, hoe bijzonder en liefdevol is Hij.

Mijn geloof is belangrijk voor mij, het zit verweven in mijn doula begeleiding. Als jullie dat prettig vinden op de voorgrond door Zijn hart voor het geboorteproces te laten zien. Of op de achtergrond door jullie in liefde te dienen.

 

Zo werk ik als doula.

Tijdens mijn begeleiding als doula, heb ik de Hoofd, Hart en Handen methode ontwikkeld, hiermee kan ik goed in kaart brengen wat jullie nodig hebben om met vertrouwen te  kunnen bevallen.

Mijn focus ligt op jullie beiden, maar ook op het medisch personeel zoals een verloskundige, kraamverzorgster of de medici in het ziekenhuis. Het is belangrijk voor een soepel verloop van de bevalling dat er een goede samenwerking is. Tenslotte hebben we allemaal hetzelfde doel voor ogen, een voorspoedige bevalling en een gezonde baby. 

Als jullie doula heb ik aandacht voor alle leden van het geboorte team. Ik ontzorg, verzorg, sta bij en zie om naar. Ik ben betrokken, bewogen en weet wat ik moet doen. Het is die combinatie die jullie, als aanstaande ouders, helpt ontspannen te bevallen.

Voor & na
jouw bevalling

Echt goeie hulp denkt verder.

Een kind krijgen is het mooiste dat je kan overkomen. Maar het zet wel je hele leven op zijn kop. Gelukkig is er hulp wanneer je het even niet alleen redt. Of op die onvergetelijke momenten die je graag voor eeuwig zou willen vastleggen.

Kinderdagverblijf
Op een gegeven moment gaat het gewone leven weer door. Soms kun je dan even niet zelf voor je kindje zorgen. Dit kinderdagverblijf ken ik zelf goed. Woon je in de buurt van Emmen, raad ik hem zeker aan.
Meer info volgt
Zwangerschapscursus
Zwanger zijn is een bijzondere periode. Soms wil je je extra goed voorbereiden. Deze cursus helpt jullie daarbij.
Meer info volgt
Lactatiekundige
Borstvoeding. De beste voeding voor jouw baby. Maar het lukt niet altijd direct. Juist dan komt de hulp van deze lactatiekundige als geroepen.
Meer info volgt
Newborn fotografie
Ze zijn zo lief en schattig als ze klein zijn. Leg die momenten vast! Deze fotografe maakt de mooiste foto’s van jullie kleintje.
Meer info volgt
Previous
Next

Kinderdagverblijf

Op een gegeven moment gaat het gewone leven weer door. Soms kun je dan even niet zelf voor je kindje zorgen. Dit kinderdagverblijf ken ik zelf goed. Woon je in de buurt van Emmen, raad ik hem zeker aan.

Privé bevalcursus

Een goede voorbereiding op de bevalling is belangrijk. In deze cursus leer ik jullie ontspannen en in vertrouwen de bevalling tegemoet te zien.

Lactatiekundige

Borstvoeding. De beste, gezondste en meest complete voeding voor jouw baby. Maar het lukt niet altijd direct. Gelukkig is bijna iedere vrouw in staat haar kindje zelf te voeden. Zeker met de hulp van deze lactatiekundige

Newborn fotografie

Ze zijn zo lief en schattig, maar worden zo snel groot. Leg die momenten vast! Djala Baar fotografie maakt de mooiste foto’s van jullie kleintje.